Ultimo AS

.

Fornøydgaranti

Ultimo motortuning tilbyr seriøs trimming med fornøyd-garanti.
Det er viktig for oss at du som kunde blir 100% fornøyd fordi vi ønsker at du skal anbefale Ultimo Motortuning videre til andre. Vi er så sikre på at du blir fornøyd at vi tilbyr deg pengene tilbake dersom du ikke får den ytelsen vi lover ("no cure - no pay" -fornøydgaranti).

Vi er tilsluttet et europeisk nettverk av tuningbedrifter som alle har en målsetting om å være best på sitt område. Derfor samarbeides det over landegrenser om utvikling og sikkerhet for at kundene hos oss skal oppleve velprøvde og sikre løsninger. Du kan være sikker på at bilen din får den beste behandlingen hos oss.

Vi bestreber oss på hele tiden å være kostnadseffektive for å kunne tilby denne teknologien i Norge til en meget hyggelig pris. Det er alltids mulig å kjøpe billigere tuning (vi kan også levere det), men vi regner med at bilen din representerer en såpass stor verdi for deg at du vil velge den løsningen som vil gi deg mest sikker (og kostnadseffektiv) kjøreglede på sikt.

Som kunde og "legmann" vet man ikke alltid hva som er best for bilen, og i noen tilfeller vet man ikke hva man har kjøpt før bilen har gått 20-30.000km. Hvis man da har fått unormal slitasje pga dårlig tuning kan en billig tuning fort bli dyr...
Lurer du på noe ? ...Du kan alltid spørre oss til råds, og du vil få ærlige svar !

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.